Lidt om mig

Mikkel Michelsen

UX konsulent

Om UX konsulenten

Jeg er en erfaren UX designer, der kan hjælpe dig med at designe den bedste løsning til brugere, der møder din digitale løsning.

Kvalitet i kontekst

Kvaliteten af brugeroplevelsen er vigtig for, at en løsning bliver en succes. Det skal ses i konteksten af, hvad der er muligt: En digital oplevelse skal ikke være perfekt, men den skal møde brugerens behov uden painpoints.

UX kompetencer

Mine brede kompetencer indenfor UX design gør mig i stand til at hjælpe dig, når der skal designes en god og engagerende brugeroplevelse.

Alle mine kompetencer peger i sidste ende hen imod at gøre en digital oplevelse engagerende, brugervenlig og nyttig.

Passion

Jeg drives af en kærlighed til godt design og en tro på, at det er gennem den gode oplevelse for brugerne af en løsning, at det bedste digitale produkt kommer til live.

Curriculum vitae

Mit CV

Som designer har jeg haft privilegiet af at designe brugeroplevelse gennem mere end 20 år. Jeg har arbejdet indenfor e-commerce, skat, militær, sundhed, finans og meget mere.

Forfatter

Bogen “UX design”

Jeg er forfatter til bogen “UX design”, der blev udgivet ved Gyldendal Uddannelse / Systime i 2022. Den er på kort tid blevet en af landets mest læste bøger om oplevelsesdesign

Tag kontakt i dag

Du er velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, du burde have. Det koster dig ikke noget.

Nyeste artikler

Et uddrag af de seneste artikler, jeg har skrevet på min blog.

[blocksy_posts limit=”3″ has_pagination=”no”]