Gratis UX tjek

Mikkel Michelsen

UX konsulent

Gratis UX tjek

Som UX konsulent tilbyder jeg et gratis UX tjek. Jeg ser på kvaliteten af din brugeroplevelse, hvilket inkluderer rådgivning, du kan bruge til noget. Så kan du selv beslutte, om du vil gå videre. Her er nogle af de ting, jeg kan hjælpe med at identificere i en indledende samtale.

Engagement

Jeg ser på, om din løsning er med til at skabe det engagement, der skal til for at løsningen huskes af brugeren, og kan være med til at skabe tilbagevendende kunder for dig.

Brugervenlighed

Med mine brede kompetencer indenfor UX kan jeg lave en konkret og objektiv analyse af brugervenligheden af din løsning – planlagt eller “live”.

Nyttighed

Gennem en samtale kan vi identificere, hvad de kritiske parametre er for, om løsningen møder brugerens behov – og gør en forskel.

Sådan fungerer det

  • Du kontakter mig via besked eller chat
  • Vi aftaler et tidspunkt for samtale
  • Indledende samtale og rådgivning foregår over Zoom. Det kan også være et fysisk møde, alt efter hvad der passer dig bedst.

Baggrund

Om mig

Som designer har jeg haft privilegiet af at designe succesfulde brugeroplevelser gennem mere end 20 år. Det betyder, at jeg også kan hjælpe dig med dig næste projekt.

Nyeste artikler

Et uddrag af de seneste artikler, jeg har skrevet på min blog.

[blocksy_posts limit=”3″ has_pagination=”no”]