Ydelser til design af en bedre brugeroplevelse

MINE YDELSER

UX design – vejen til et bedre digitalt produkt

Et godt UX design er afgørende for slutproduktets succes. Jeg kan hjælpe dig med at skabe et bedre, digital produkt, som støtter op om netop dine mål. Her kan du se nogle af de værktøjer, jeg benytter mig af. Jeg har erfaring med en palette af metoder, der strækker sig fra helt fra user research til de praktiske interaktioner.

Jeg kan hjælpe med at teste brugervenligheden på din løsning gennem usability tests, remote tests og heuristiske reviews og analyser. Det giver dig konkret indsigt i, hvad der skal optimeres i dit digitale produkt, for at brugeroplevelsen bliver optimal.

Test af brugervenlighed

Jeg kan udarbejde konkrete simulationer af den ønskede løsning. Denne prototype kan både bruges til at optimere designet, samt til at samle input fra brugerne, inden løsningen går i luften.

Prototyping

Jeg kan hjælpe dig med at designe konkrete, mobile brugeroplevelser, der både er intuitive og interaktive. Det betyder, at løsningen får de egenskaber, moderne brugere forventer af en god, mobil løsning.

Design af apps

Jeg har erfaring med product management og er i stand til at analysere og prioritere de funktioner, du ønsker i dit produkt, udfra deres værdi for brugerne.

Feature- og funktionsanalyse

Jeg arbejder med at skitsere løsningens layout, indhold – samt flowet mellem de enkelte skærmbilleder. Det giver mulighed for at skabe den bedst mulige brugeroplevelse, inden det hele skal kodes.

Wireframes

Jeg har stor erfaring med at arbejde med løsningens indhold – herunder tekst, microcopy og strukturen i løsningen. Indholdet har stor betydning for, at brugeroplevelsen bliver så god som muligt.

Indholdsdesign

Jeg har erfaring med undervisning i UX samt faglige oplæg på designkonferencer. Jeg holder gerne foredrag om design for både større og mindre grupper. Det kan fx. være om niche emner som fx. webshop UX.

Foredrag & undervisning

Jeg tilbyder at lave en WCAG audit af dit produkt, som passer til dine behov. Læs mere

WCAG Audit

Min mission

Fra idé til virkelighed

Jeg tror på, at det gode, rigtige design er muligt – også indenfor de aktuelle rammer. Der findes altid en designløsning, som skaber en bedre brugeroplevelse. Denne løsning kan designes med de værktøjer, man har til rådighed.

Min erfaring kommer fra mange projekter, hvor de forskellige UX kompetencer er kommet i spil. Projekterne har givet mig kendskab til forretningskritiske domæner som handel, finans, undervisning, sundhed og meget mere.

Projekter
50+
Kompetencer
20+
Domæner
15+

Faq

Ofte stillede spørgsmål om UX

Her er nogen af de typiske spørgsmål, jeg bliver stillet i forbindelse med mine UX ydelser

Kan du arbejde med designsystemer?

Jeg har stor erfaring med at arbejde med eksisterende styleguides og designsystemer. Jeg kan også udarbejde dem fra scratch, eller være med til at forbedre dem. Min erfaring dækker alt fra design af komponenter til beskrivelsen af guidelines omkring brugen af designsystemet. Jeg kan både arbejde med komplekse, integrerede systemer, og de simple, der blot er opbygget i fx. Confluence.

Kan UX design forenes med agil udvikling?

Det er bestemt muligt at integrere UX design i en kontekst med udviklingsteams, der arbejder agilt. Jeg har stor erfaring med praktisk og reel integration med scrum, kanban og product management roadmaps.

Kan du designe løsningen fra scratch?

Jeg er i stand til at designe de fleste af løsningens elementer, som skal udvikles, dvs. løsningens indhold, struktur, navigation, opbygning og detaljerede design. Jeg foretrækker ikke at være ansvarlig for designet af logoer og ikoner, men jeg kan arbejde med disse ift. at komme videre i det detaljerede design.

Kan en løsning blive god uden fokus på UX design?

Jeg plejer at sige det således, at hvis man ønsker det bedste for sit produkt, så skal man give alle UX trekantens områder fokus: brugervenlighed, engagement og nyttighed. Det rent funktionelle skal kombineres med disse tre UX aspekter, for at løsningen reelt set kan blive en succes.

PRISER

Tilfredse kunder gennem tilfredse brugere

Som UX konsulent arbejder jeg på timebasis, men kan også tilbyde en række ydelser. Og det koster ikke noget at komme i gang.

Gratis UX tjek

0,-

 • Samtale om løsning
 • Identifikation af behov
 • Designforslag
 • Prototyping
 • Analyse
Timepris

Efter aftale

 • Alle UX design ydelser
 • Onsite eller remote
 • Fleksibel kontrakt
WCAG Audit

30k ,-

 • WCAG 2.1/2.2 Audit
 • Skærmlæsere og devices
 • Pass / Fail / Advice
 • Endelig rapport
 • Mulighed for re-audit

50+

forretningskritiske UX projekter for bl.a.